NIENA YAHYA

Assalamualaikum. Terima Kasih kerana sudi singgah

Wednesday, 24 October 2012

pusara Ayahanda

hari ni pagi pagi lagi da bgun untk ziarah abah..rasa macam abah baru jep pergi tinggal kan kami smua..

*we miss you abah <3


niena masih tringt lagi pertama kali dapat tahu abah da tinggal kan niena..rasa nya x perlu lorh niena cerita mcm mne keadaan and perasaan niena time tu..biar lorh niena simpan jd memory paling pahit dalam sejarah hidup niena..kehilangan orang yg amat disyangi mmg trsngt lorh skit rasa nye..



bunga orkid di pusara abah


ni lorh mama..sperti biasa smpi jep kami akan bersih kn kwasan pusara abah..


doa anakanda kepada ayahanda agar ayahanda tenang di sana..
along and adik <3


salah satu harta yg paling bernilai arwah abah tinggal kn untuk kami skluarga..hero keluarga kami *abang shafiq


abah ni orang nye sngt baik..and die x suka marah marah..die ske buat lawak..tak pernah kedekut..lagi lagi klu bab mkan..
klu mama marah kat kami,die lorh pnyelamat kami..
abah tero tau masak..masakn die smua sedap sedap..ble blik kmpung jep..,mst abah yg masak..sbb ramai yg ckap msakan abah sedap lorh..huhu..


*along,abah and niena (baby)
niena sangat manje and rapat dengan abah..kte orang ske main resling resling..tp niena slalu kalah..hehe..klu dlu lepas balik jalan jep,ble nk naik rumah,mst buat buat tdo..sbb malas da nk jalan lagi..and abah akan angkat niena mcm superhero selamat kan heroin die..huhu.. *abah mmg superhero niena pun
then klu sakit skit jep,mst abah x kasi pergi skola..ble niena demam,abah akan amk cuty kerja.jaga niena smpi niena sihat..
niena pun peneman abah ble abah nk tgk cerita..lagi lagi cerita mlm..tak kisah lorh cerita ape pun..lagi lagi resling..niena akan baring dekat riba abah then abah akan goyang goyang kan kaki die.. and the last niena akan tido dekat kaki abah..

abah ske tgk cerita hindustan..tak penah miss cerita hindustan hari sabtu..huhu..abah klu nyanyi,suara die sedap..mcm P-ramlee..srius tak tipu..and kte orang selalu karaoke sama sama :)

*imiss all the moments :'|

klu lorh bleh ulang blik..tp orang kate ALLAH lebih sayang kan abah..niena redha.....

*Al- fatihah


Yahya bin Mansor
16 feb 2006