NIENA YAHYA

Assalamualaikum. Terima Kasih kerana sudi singgah

Saturday, 4 August 2012

Bintang Hati NY

Assalamualaikum W.B.T

lets sing a song..!
satu satu,saya sayang ibu,
dua dua,saya sayang ayah,
tiga tiga,sayang adik kakak,
satu dua tiga sayang semuanye..

Mesti kowg tau lirik lagu ni kan..,kebiasaan nye lagu nye kte nyanyi tyme tadika..lgu ni menunjukkan betapa kte sayang ahli keluarga kte..sme jgak mcm NY.pada NY family is everything dalam hidup NY.
biar NY kenal kn sowg sowg BINTANG HATI NY <3


Ni lorh super mama kesayangan NY.Die lorh mama yg pling awesome!!see see..,NY de mirip mama kn.owg tue tue kate klu kte nk tgk mke kte tyme tua t..,tgk muke mama die.so,tu lorh mke future NY.mama NY sngt kuat dalam mnghadapi dugaan.die bleh tanggung sgle mslah die sowg tnpe tunjuk kn pd anak anak die..NY harap NY pun bleh jadi kuat mcm mama even mslah tu dtang tnpe diundang.ILOVEYOU MAMA <3


Ni plak idola NY.die buat kn NY ag smngt nk stdy n buat kn mama bngge ngan NY.Along NY adalah kakak yg pling trbek!!NY brtuah coz dapat akak mcm along.ble NY  jtuh,die x jemu naik kn balek smngt NY.


Ni lorh antre slah sowg hero dalam family NY,Adik lelaki NY.Hensem x??tgk tu,x mcm adik pun.skali pandang mcm die abang NY kn sbb ktinggian jep pun..haha..its oke lorh klu owg nk anggap die abang NY.nmpk mude skit.hehe..(perasan muda lorh sngt) 


Si comel ni plak adik bongsu NY ;)Comel + montel.ske buli die.hehe..die lorh penawar NY bile NY sakit.percaya x kowg,ble NY demam,die yg jge NY,die yg pastikn n bagi NY mkn ubat.kdang kdang tgk da mcm mak mak da.die ambil kn air n ubat.mama pun x buat mcm 2 skali ble NY demam.Die sngt caring owg nye walaupun kdang kdang garang ;)


Tanpa abah di sisi kami belajar erti kehidupan yg sbnar.Abah tinggal kn kami dalam usia kami masih muda dan trlalu muda.mama yg bagi kami kkuatan untuk troz hidup n capai pe yg kte owg impikn.wlaupun abah berada jauh dari kami,tp abah ttap dihati kami.kami x kan pernah menolak takdir yg datang.kami menerima semua qadaq dan qadar yg telah ALLAH berikan kpda kami.tugas kami skarang adalah mlihat mama kami sntiase BAHAGIA <3

*Al-fatihah (YAHYA BIN MANSOR) 
18 FEB 2006