NIENA YAHYA

Assalamualaikum. Terima Kasih kerana sudi singgah

Thursday, 16 August 2012

WEC family

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

yeah!! da nk raya da..mesti sume tertunggu tunggu kan.ye lorh..,nk pkai bju bwu,ksot bwu n sume bwu lorh..skunk msing msing sibuk shopping n de gak yg sibuk kemas rumah..so,dalam ksempatan ni NY nk wish SELAMAT HARI RAYA ;).entry kali ni NY cete kn psal WEC family..pe 2 WEC ???


Wirajaya excellence consultancy adlah tmpt untuk kte mndpat didikan dan displin yg tip top.di wirajaya ni lorh NY mndpat bnyk pnglman,ilmu,didikan dr otai otai di wirajaya.NY adlah slah sowg dr anak didik dan scre tidak lngsung sbgai pmbntu untk mmbntu mndidik adik adik kte trutme skali yg msih brskola yg telah diamnah kn oleh pihak skola untk mmbentuk mreke.oke lorh..untk kowg x busan dngan entry NY,NY lmpirkn skali gmbar gmbar untk tatapan sume...(ayat formal lorh pulak)hehe ;)

DR.campsite ni nme tmpat kem untuk WEC.

suasana di DR.CAMPSITE
sriusly mmg besh sngt..suasana die tnang dngn bunyi air sungai n jauh dr bunyi bunyi knderaan coz kwsan ni jauh dari ksibukan jln raya..slain buat kem..,kat DR.CAMPSITE pun bleh wat fmly day kat cni..(brdasar kn package yg ditawarkn)

otai otai WEC ;)

NY gelar kn dowg fmily coz dowg ni mmg baik gle..1st tyme NY msok WEC,NY ingt kn NY akan trasing sdkit sbb NY fasi bwu..tp x.....dowg lyn NY mcm NY da lme ngan WEC.dowg ajar NY,brkongsi ilmu n mcm mcm ag lorh..yg pling pntng dowg da ubah NY dr sorang yg pmalu n x de kyakinan dri,mnjd sorang yg brani dan bole brckap di hdpan khalayak rmai.dowg slalu bg kate kate smngt n motivasi kat NY..
first tyme conduct program (mke mmg x bleh blar) pnat n x ckup tido ;)

Di WEC,dowg menekan kn displin..kat mne mne pun ade displin..even susun kasut pun slah 1 displin..jika tidak brdisplin..,ni lorh jd nye....

sape sngke NY yg dulu nye sorg yg x de keyakinan skunk de pnglman nek gunung datok..x caye??nah bukti...

sume pnglman ni NY dpt lpas jd ahli WEC.besh sngt..x dpt digmbar kan kgmbiraan tyme 2..dlam sjrah hdup NY..mcm mcm yg kami tmpuh spnjang prjalann mndaki gunung datok 2..nk cete pnjng pnjng pun..,t busan..yg bleh NY ckp kat cni..,mmg besh GILE!!

dalam kenangan <3

rakan di WEC ;)

ni lorh antre otai otai n ahli ahli WEC..

kami lorh yg mmbntu mndidik dan mmbimbing adik adik yg dtg ke DR.CAMPSITE.spnjng program..,plbgai aktiviti yg WEC jln kn..
Antre nye  yg trdpt di gmbr di bwh,.

hehe..2 jep lorh yg NY dpt tunjuk kn..akhr program adlah mse yg ditunggu tunggu kn oleh pljar n sume fasi ;)

 
kte owg dpt mndy air sungai / air trjun..besh sngt..hehe..

klu kowg nk tau lbh lanjut ag psl WEC..,bleh tgk kat website die..untuk lbh gambar..,bleh tgk kat FB WEC ;)


Sampai kat cni jep entry NY kali ni..
p/s : terima kasih WEC <3 terima NY dalam fmily kowg


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys